CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft rozdává zdarma svou legendární hru

Společnost Ubisoft rozdává zdarma skutečný klenot mezi stealth akčními videohrami.

Až do konce listopadu (november) máte možnost získat zdarma z online obchodu Ubisoft Store dnes už legendární stealth akci Splinter Cell. Společnost Ubisoft nabízí Splinter Cell zdarma k 20. výročí série her s agentem Samem Fischerem.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Splinter Cell vyšla v roce 2002 a odstartovala tak úspěšnou sérii, která k dnešnímu dni čítá již sedm videoher. Za hrou stojí kanadské studio Ubisoft Montreal. Ve hře Splinter Cell hrajete za agenta Sama Fischera, který je bývalým důstojníkem US Navy Seal a momentálně je členem Národní bezpečnostní agentury (NSA), respektive její nově vytvořené divize s názvem Třetí sekce. Sam dostává za úkol prošetřit zmizení dvou důstojníků CIA, kteří beze stopy zmizeli v Gruzii při plnění svých úkolů. Ve hře se neomezíte jen na území této post-sovětské republiky, ale navštívíte při plnění misí i Spojené státy, Barmu nebo např. čínskou ambasádu. Hra je inspirována dílem spisovatele Toma Clancyho.

Ve hře vás čeká na splnění celkem 14 misí a odhadem vám dokončení této hry zabere kolem 13 hodin vašeho času. Pokud máte rádi hru světel a stínů a pečlivě plánovaný stealth postup, pak je tato hra dělaná pro vás. Při plnění misí se musíte vyvarovat spuštění alarmu a v některých misích máte i zakázáno zabíjet. Nepřátele můžete omračovat. V neslyšném a nepozorovaném postupu vám pomůže vaše výbava. Vyplatí se rozstřelovat světla, abyste mohli nepozorovaně proklouznout. Splinter Cell je zřejmě druhou nejlepší hrou v sérii. Prvenství si udržuje třetí díl Chaos Theory.

Splinter Cell získal na metacritic od odborných recenzentů hodnocení 91 a od hráčů metaskóre 8,5.

Hru Splinter Cell můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Tagy: 
Zdroje: 

Ubisoft

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ubisoft rozdává zdarma svou legendární hru

Úterý, 22 Listopad 2022 - 14:46 | mittar | W11 - bezi mi to
Úterý, 22 Listopad 2022 - 09:29 | xWing | Super, 20 rocna hra. A zamyslel sa niekto, ci...

Zobrazit diskusi