CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče RPG a stříleček

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store tento týden potěší svým výběrem hry zdarma všechny milovníky stříleček a akčních her.

Od 19.5. do 26.5. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Borderlands 3.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hru Borderlands 3 vyvinuli američtí herní vývojáři ze studia Gearbox Software. Toto herní studio vytvořilo takové hry, jako např. James Bond 007: Nightfire, tři díly taktické střílečky Brothers of Arms nebo oba dva datadisky k Half-Life jedničce. A samozřejmě stojí i za sérií Borderlands, jejíž třetí díl nyní máte možnost získat na Epicu zcela zdarma. Borderlands 3 je tzv. looter shooter střílečkou viděnou z první osoby, která je obohacena o RPG prvky. Cílem je plnit velké množství hlavních a vedlejších úkolů, levelovat svou postavu a vybavovat se stále silnějšími zbraněmi. Zbraně jsou náhodně generované a autoři hry jich slibují více než jednu miliardu.

Příběh se točí okolo dvojčat Troye a Tyreen Calypsových, kteří touží po absolutní moci a stvořili velmi násilnický kult Children of the Vault, který pod sebou sdružuje různé galaktické bandy a násilníky. Cílem kultu je zmocnit se všech mimozemských krypt po celé galaxii, vy jim v tom musíte zabránit a porazit dvojčata Calypsovy. Hrajete za tzv. Vault Huntera, kterého si na začátku hry vyberete. Na výběr jsou celkem čtyři postavy a záleží na vašem stylu hry, pro jakou postavu se rozhodnete. Na výběr je specialistka pro boj na blízko, dále robotický lovec se schopností beastmaster, který je schopen si pro pomoc v boji povolat různá zvířata, dále lovkyně s mechem Iron Bear a nakonec tajný agent, který se zaměřuje na stealth postup. Hru můžete hrát buď sami nebo v kooperaci až se třemi dalšími hráči.

Celkem na vás čeká k pokoření 23 hlavních úkolů a mnoho desítek úkolů vedlejších. Dokončení všech hlavních a vedlejších úkolů vám zabere přibližně 35 hodin vašeho času. Na Epicu se Borderlands 3 běžně prodává za 1549 korun. Na metacritic si Borderlands 3 vysloužila souhrnné hodnocení od odborných recenzentů 81, od hráčů pak uživatelské skóre 5,4.

Hru Borderlands 3 si můžete přidat na Epicu zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče RPG a stříleček

Středa, 25 Květen 2022 - 10:16 | xWing | EPIC su vychcanci. Davnejsie bol zdarma Crysis...
Neděle, 22 Květen 2022 - 16:13 | DDR0 | super, ještě jsem dokoupil season pass a takto...
Pátek, 20 Květen 2022 - 22:15 | Dedecekhribecek | Tak tahle hra mne opravdu potěšila.

Zobrazit diskusi