CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče simulátorů

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší hráče netradičních simulátorů.

Od 8.9. do 15.9. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Hundred Days - Winemaking Simulator.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Hundred Days - Winemaking Simulator vyšla v roce 2021 a stojí za ní italští herní vývojáři ze studia Broken Arms Games. Jedná se o hru, ve které budete spravovat vlastní vinici, tedy pěstovat vinnou révu, zpracovávat vinné hrozny, lahvovat víno a následně ho prodávat. Jedná se přitom o komplexní simulaci, takže musíte analyzovat půdu a podle toho vybrat vhodnou odrůdu vinné révy, chránit vinnou révu při pěstování před různými škůdci a nemocemi, kontrolovat stav zralosti hroznů a správně určit čas sklizně. Projít celým procesem výroby, jako je odstopkování a drcení hroznů, lisování, fermentace a školení vína. Nakonec vás čeká lahvování vína a vytvoření prodejní sítě pro váš produkt. Musíte se starat i o marketing a s tím spojené sociální aktivity, aby se vaše víno dobře prodávalo.

Hundred Days - Winemaking Simulator dohrajete přibližně za 3 až 4 hodiny a na Epicu se tato hra běžně prodává za 520 korun. Na metacritic si hra vysloužila od recenzentů souhrnné hodnocení 74.

Dále na Epicu můžete tento týden získat zdarma placený balíček do free-to-play battle royal akční hry Realm Royale Reforged. Balíček obsahuje dva skiny a jednoho mounta. Celková hodnota balíčku je 630 korun.

Hru Hundred Days - Winemaking Simulator můžete získat zdarma na tomto odkazu a placený balíček do free-to-play akce Realm Royale Reforged získat na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče simulátorů

Žádné komentáře.