CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává další hry zdarma: Na vyzvednutí 5. z 15 máte čas do úterních 17:00

Digitální obchod Epic Games Store dále pokračuje v nabídce her zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči roguelike RPG her.

V online obchodě s videohrami Epic Games Store máte možnost až do 17:00 (21.12.) získat zdarma videohru Loop Hero.

Hra Loop Hero vyšla v roce 2021 a stojí za ní ruští herní vývojáři ze studia Four Quarters. Jedná se o indie pecku, kterou si během prvního týdne od vydání pořídilo na Steamu přes půl miliónu hráčů. Na svět ve hře Loop Hero bylo uvaleno prokletí zákeřným lichem a nastala jakási časová smyčka. Vy jakožto hlavní hrdina se pokoušíte kletbu licha odstranit, musíte trénovat v jednotlivých kapitolách hry, porážet stále silnější nepřátele a získávat lepší vybavení, abyste mohli porazit bossy ve formě démonických strážců a nakonec i hlavního záporáka, který uvrhl na váš svět kletbu.

Souboje se v této hře odehrávají automaticky, bez zásahu hráče. Vy získáváte ze soubojů lepší vybavení, zkušenosti a speciální kartičky s různými efekty. Tyto karty můžete umísťovat různě na mapě a vytvářet tak silnější nepřátele s lepším lootem nebo získávat díky nim materiály, které zúročíte při stavbě nových budov ve svém táboře. Hra má sice pouze 4 kapitoly, ale i tak vás může zabavit na mnoho hodin. Loop Hero se na Epicu prodává běžně za 310 korun.

Hra Loop Hero si vysloužila na metacritic od odborných recenzentů metascore 82 a od hráčů následně souhrnné hodnocení 8,1.

Loop Hero si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává další hry zdarma: Na vyzvednutí 5. z 15 máte čas do úterních 17:00

Žádné komentáře.