CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává další hry zdarma: Na vyzvednutí 6. z 15 máte čas do středy 17:00

Digitální obchod Epic Games Store dále pokračuje ve své nabídce her zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči stříleček viděných z první osoby.

V online obchodě s videohrami Epic Games Store máte možnost až do 17:00 (22.12.) získat zdarma videohru Second Extinction.

Hra Second Extinction je zatím v předběžném přístupu a stojí za ní švédští herní vývojáři ze studia Systemic Reaction (divize Avalanche Studios). Jedná se o střílečku viděnou z první osoby, kterou sice jde hrát i sólo, ale primárně se zaměřuje na online kooperativní hraní, a to až ve třech hráčích současně. Děj hry je zasazen na planetu Zemi, ve které je lidstvo prakticky na vymření, kvůli zmutovaným dinosaurům. Planetě dominují tedy dinosauři a vám nezbývá nic jiného než společně se svým týmem kamarádů sestoupit z orbity na planetu a převzít Zemi opět do lidských rukou.

Second Extinction nabízí několik hratelných postav, které jsou rozdělený do různých tříd a každá má vlastní zbraně nebo unikátní perky. Po orbitálním výsadku váš tříčlenný tým musí plnit řadu různých úkolů, které jsou průběžně aktualizovány. Hrát lze i sólo jako singleplayer, ale počítejte s vyšší obtížností hry, protože vše je stavěno na postup v kooperaci. Second Extinction patří do kategorie always only her a běžně se na Epicu prodává za 520 korun. Pokud máte rádi dinosauří střílečky jako Turok nebo Trespasser a k tomu se nebráníte kooperativním akcím, tak vás tato hra může slušně zabavit.

Hra je stále v předběžném přístupu a současné předběžné hodnocení recenzentů se na metacritic pohybuje od 60 do 75%.

Second Extinction si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává další hry zdarma: Na vyzvednutí 6. z 15 máte čas do středy 17:00

Žádné komentáře.