CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hru zdarma, která potěší hráče akčních adventur

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store tentokrát nabízí zdarma tak trochu netradiční akční adventuru, která u vás prověří přesnost a rychlost psaní na klávesnici.

Od 19.1. do 26.1. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Epistory - Typing Chronicles.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2016 a stojí za ní belgičtí herní vývojáři ze studia Fishing Cactus. Jedná se o akční adventuru, která spoléhá na psaní konkrétních slov na klávesnici. Pamětníci si možná ještě budou pamatovat hru Typing of the Dead z roku 2000, kde jste zabíjeli zombíky pomocí napsání různých slov na klávesnici. Na podobném principu funguje i Epistory – Typing Chronicles.

Děj hry Epistory – Typing Chronicles je situován do pohádkového světa, ve kterém jistý spisovatel hledá inspiraci pro svou novou knihu. Budete hrát za spisovatelovu múzu, ztělesněnou mladou dívkou, která cestuje po pohádkovém světe a pomocí vašeho psaní slov na klávesnici bude překonávat různé překážky ve hře a tím i imaginární spisovatelovy bloky ve psaní příběhu.

Pohádkový svět plný barev budete prozkoumávat z izometrického pohledu. Nepřátele a různé hádanky překonáte pomocí psaní slov, které se budou objevovat na obrazovce. Měli byste psát různá slova přesně a rychle, nejlépe bez dívání se na klávesnici. Hra naštěstí umožňuje zapnout i dynamické nastavení obtížnosti, čímž se přizpůsobí rychlosti psaní hráče. Epistory – Typing Chronicles si tak můžou užít i hráči, kteří nejsou zrovna přeborníci v rychlém psaní a nepíšou všemi deseti. Hru si můžete zahrát v českém jazyce.

Dohrání této hry vám zabere něco přes 6 hodin vašeho času a na metacritic získala od odborných recenzentů metascore 74. Od hráčů pak souhrnné hodnocení 7,6.

Hru Epistory - Typing Chronicles můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hru zdarma, která potěší hráče akčních adventur

Žádné komentáře.