CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hru zdarma, která potěší hráče akčních adventur

Obchod s videohrami Epic Games Store tento týden nabízí zdarma hru, která potěší hráče kvalitních akčních adventur.

Od 18.5. do 25.5. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Death Stranding.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Death Stranding vyšla v roce 2019 a stojí za ní japonské studio Kojima Productions. Hlavním designérem a scénáristou hry je Hideo Kojima, který je otcem série Metal Gear. Death Stranding byla Kojimova první hra vytvořená po odchodu ze společnosti Konami. Hlavní postavu ve hře ztvárnil Norman Reedus, který se proslavil svou rolí přeživšího Daryla Dixona v TV seriálu o zombie apokalypse The Walking Dead.

Death Stranding se odehrává v blízké budoucnosti ve světě, který postihlo kataklyzma ve formě obřích explozí. Je to svět, kde déšť pršící z nebe zrychluje čas, duha svítí obráceně a pustinou se potulují ztracené duše. K jejich detekci je zapotřebí, aby člověk nosil speciální vybavení na bází propojeného plodu, což je mimino v oranžovém vaku na vašem břiše.

Jako hráč budete hrát za poslíčka, který se potuluje šíleným světem hry Death Stranding a doručuje zásilky. Na pokoření vás čeká prolog plus čtrnáct kapitol hry a celkem 70 misí ke splnění. Celou hru dohrajete přibližně za 60 hodin vašeho času a na Epicu se tato hra běžně prodává za 630 korun. Na metacritic si hra vysloužila od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 86 a od hráčů 7,8.

Hru Death Stranding můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hru zdarma, která potěší hráče akčních adventur

Pátek, 19 Květen 2023 - 19:40 | Tarman | A na GOGu je Fiendish Freddy's Big Top o...
Pátek, 19 Květen 2023 - 15:19 | roob | death stranding mali 25.12., takze nieje co...

Zobrazit diskusi