CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hru zdarma, která potěší hráče sci-fi strategických her

Obchod s videohrami Epic Games Store nabízí zdarma další hru. Tento týden si přijdou na své milovnicí sci-fi strategických her.

Od 16.3. do 23.3. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Warhammer 40 000: Gladius - Relics of War.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2018 a stojí za ní němečtí herní vývojáři ze studia Proxy Studios. Jedná se o 4X tahovou strategickou hru zasazenou do univerza Warhammeru 40 000. Zkratka 4X znamená eXplore (zkoumej okolí na herní mapě), eXpand (rozšiřuj svůj vliv a upevňuj svou moc), eXploit (využij rozumně všechny zdroje na obsazeném území) a eXterminate (napadni a vyhlaď všechny protivníky, kteří ti stojí v cestě za vítězstvím).

 

Gladius – Relics of War nás zavede na planetu Gladius Prime, která na svém povrchu ukrývá množství zapomenutých tajemství a prastarých artefaktů. O kontrolu nad pradávnými relikviemi budou bojovat celkem čtyři frakce z WH40k univerza.

Budou to pěkně divocí orkové, prastará mechanická rasa nekronů, geneticky vylepšení vesmírní mariňáci Adeptus Astartes a imperiální garda Astra Militarum. Každá frakce má své vlastní příběhové pozadí a úkoly. Jednotlivé frakce mají své unikátní jednotky, vlastní vývojový technologický strom a bojovou strategii. Nebojujete pouze s konkurenčními frakcemi, ale i s různými druhy příšer obývajícími Gladius Prime.

Ke hře můžete dokoupit DLC, ve kterých získáte přístup k dalším šesti frakcím. Jsou to fanatické bojové sestry z řádu Adeptus Sororitas, stoupenci strojového boha z Adeptus Mechanicus, vesmírní mariňáci chaosu, elfí rasa Eldarů, říše Tau a gigerovými vetřelci inspirována rasa tyranidů.

Warhammer 40 000: Gladius - Relics of War se na Epicu běžně prodává za 840 korun a na metacritic získal od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 71. Od hráčů pak uživatelské skóre 7,4.

Hru můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hru zdarma, která potěší hráče sci-fi strategických her

Žádné komentáře.