CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 10. ze 17 do pátečních 17:00

Epic Games Store pokračuje ve své nadílce her zdarma. Tentokrát potěší hráče akčních adventur a RPG her.

Až do zítřejších 17:00 (29.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma akční adventuru s RPG prvky Cat Quest.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2015 a stojí za ní singapurští herní vývojáři ze studia The Gentlebros. Cat Quest se odehrává na kontinentu Felingrad, kde už delší dobu žije kočičí národ v míru a harmonii. Kdysi zemi Felingrad ohrožovali draci, ale díky udatným hrdinům zvaným Dragonblood se je podařilo vymýtit. Nyní se ale zlovolní draci znovu vrací, přičemž jak se zdá, tak všichni drakobijci během doby míru zmizeli.

Není ale ještě nic ztraceno, protože i když je nyní Felingrad na pokraji zkázy, tak se objevujete vy. Kočičí hrdina, jehož osudem je se stát drakobijcem a zachránit svět. Čeká vás průzkum rozlehlého otevřeného světa a plnění hlavních a vedlejších úkolů. Navštívíte tři velká města, lesy, hory, pouště, pirátské ostrovy nebo kobky. Pomocí lodě se můžete plavit po moři. Váš kočičí hrdina si postupně zlepšuje své dovednosti, zvyšuje svou úroveň a získává lepší vybavení.

Hra se na Epicu běžně prodává za 280 korun a její dohrání vám zabere přibližně 8 hodin vašeho času. Na metacritic získala od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 79. Od hráčů pak 7,8.

Cat Quest můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Game Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 10. ze 17 do pátečních 17:00

Žádné komentáře.