CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 11. ze 17 do sobotních 17:00

Pomalu se blíží oslavy Nového roku a společnost Epic Games Store dále pokračuje ve svém rozdávaní her zdarma. Tentokrát si přijdou na své děti a hráči logických her.

Až do zítřejších 17:00 (30.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma logickou hru Snakebird Complete.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Snakebird vyšla v roce 2015 a stojí za ní švédští herní vývojáři ze studia Noumenon Games. Ve hře hrajete za hybridního tvora, jakéhosi křížence ptáka s hadem, se kterým musíte vyřešit plno logických hádanek. Ovládat můžete celkem tři ptáko-hady: Redbirda, Bluebirda a Greenbirda, kteří mohou zaujímat různé tvary a pozice, díky nimž se dostanete k ovoci, které musíte sbírat.

Čeká vás více než 120 úrovní k pokoření, nelineární mapa světa a různé zóny s vlastními tematickými hádankami. Hra se na Epicu běžně prodává za 320 korun a její dohrání vám zabere kolem 20 hodin vašeho času. Snakebird získal na metacritic od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 8,1.

Hru Snakebird Complete můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games STore

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 11. ze 17 do sobotních 17:00

Žádné komentáře.