CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 12. ze 17 do nedělních 17:00

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí další nové hry zdarma. Tentokrát potěší hráče městských akcí.

Až do zítřejších 17:00 (31.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma městskou akci Saints Row.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2022 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Deep Silver Volition. Jedná se už o pátý díl v populární sérii bláznivých městských akcí. První díl Saints Row vyšel v roce 2006 a byl určen exkluzivně pro herní konzoli Xbox 360.

Pátý díl Saints Row je prequelem celé série a zároveň i jejím "měkkým" restartem. Děj tohoto dílu se odehrává před událostmi představenými v prvním díle série. Hra nás zavede do Santo Ileso na jihozápadě Spojených států, kde se narodili Svatí (Saints). V průběhu hry hrajeme za hlavního hrdinu, který stoupá po žebříčku zločinecké kariéry a snaží se vybudovat vlastní zločinecké impérium společně se svými parťáky. Těmi jsou mechanička Neenah, DJ Kevin a obchodník Eli. Úkol to nebude snadný, protože hlavní hrdina a jeho parťáci musí čelit četným protivníkům v podobě gangů Los Panteros a Idol, stejně jako i žoldákům ze skupiny Marshall.

Hra nabízí nejrozsáhlejší a nejrozmanitější otevřený svět v historii série, který se skládá z metropole inspirované skutečným Las Vegas a jeho okolím, včetně písečné pouště. Svět lze prozkoumávat buď pěšky, nebo pomocí nejrůznějších vozidel a letounů, jako jsou auta, motorky, letadla a vrtulníky. Vyzkoušíte si řídit i vznášedla a létající stroje VTOL.

Saints Row se na Epicu běžně prodává za 450 korun a dohrání hlavních úkolů hry vám zabere přibližně 13 hodin vašeho času. S vedlejšími úkoly pak počítejte dohromady s 26 hodinami. Saints Row získal na metacritic od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 64. Od hráčů pak mizerných 3,1.

Hru Saints Row můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 12. ze 17 do nedělních 17:00

Neděle, 31 Prosinec 2023 - 02:23 | DDR0 | já tam beru s chutí. Základní hra zdarma a za...

Zobrazit diskusi