CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 13. z 15 do středečních 17:00

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store dále pokračuje ve své nabídce her zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči stříleček a zběsilé akce.

Až do zítřejších 17:00 (28.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma parkourovou kyberpunkovou střílečku Severed Steel.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2021 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Greylock Studio. Jedná se o dynamickou parkourovou střílečku viděnou z první osoby a v hlavní roli s jednorukou hrdinkou. Severed Steel se odehrává v kyberpunkové budoucnosti, v níž světu vládnou všemocné korporace. Hlavní hrdinkou hry je jednoruká žena s přezdívkou Steel, která přišla o ruku kvůli jedné megakorporaci zvané EdenSys. Zmrzačená Steel sama sobě slíbí, že se megakorporaci EdenSys za toto kruté pomstí, a tak se vydává na svou osobní vendetu proti této společnosti.

Severed Steel je rychlou střílečkou, ve které zapomeňte na pomalé přecházení z krytu do krytu. Budete se muset snažit co nejrychleji eliminovat své nepřátele a přitom uhýbat před nepřátelskými projektily a střelami. Steel spoléhá na svou akrobacii (např. běhání po zdech) a na schopnost bullet time (zpomalení plynutí času). Ve svůj prospěch lze využívat i plně destruktivní prostředí.

Hra se na Epicu běžně prodává za 520 korun a její dohrání vám zabere přibližně 5 hodin vašeho času. Na metacritic tato hra získala od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 73 a od hráčů 6,9.

Hru Severed Steel můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 13. z 15 do středečních 17:00

Úterý, 27 Prosinec 2022 - 21:17 | Tarman | *červíky chybička se vloudila :-D
Úterý, 27 Prosinec 2022 - 17:59 | Tarman | A rovnou si vyzvedněte na GOGu i černívky......

Zobrazit diskusi