CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 14. z 15 do čtvrtečních 17:00

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nadále pokračuje ve své nabídce her zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči souls-like RPG her.

Až do zítřejších 17:00 (29.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma temnou akční RPG hru ve stylu série Dark Souls, a tou hrou je Mortal Shell.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2020 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Cold Symmetry. Hlavní hrdina hry Mortal Shell žije v ponurém fantasy světě. Nejedná se o klasický fantasy svět plný barev, ale jde o temný svět plný hrůzy, kde z lidské civilizace zbyly jen vzpomínky a ruiny. Váš hlavní hrdina je zpočátku takové ubohé nic, pouhá schránka, která toho moc nevydrží. Vašim úkolem bude nalézt mrtvé schránky padlých hrdinů, vtělit se do nich a díky tomu využívat jejich vzpomínky a schopnosti.

Hra Mortal Shell nabízí především náročné souboje, které jsou tak oblíbené u hráčů souls-like her. Připravte se tedy na obtížné bitky s řadovými nepřáteli a na tvrdou zkoušku vaši trpělivosti při soubojích s bossy. Příběhová kampaň hry je nelineární a dává vám svobodu zvolit si další cíl vaší cesty. K dispozici budete mít široký arzenál zbraní a velké množství útočných kouzel.

Hra se na Epicu běžně prodává za 790 korun a její dohrání vám zabere přibližně 13 hodin vašeho času. Na metacritic získala tato hra od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 76. Od hráčů pak 6,4.

Hru Mortal Shell můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 14. z 15 do čtvrtečních 17:00

Žádné komentáře.