CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 14. ze 17 do úterních 17:00

Je tady první den nového roku 2024 a obchod s videohrami Epic Games Store dále rozdává zdarma nové hry. Tentokrát potěší hráče adventur a logických her.

Až do zítřejších 17:00 (2.1.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma hru Escape Academy.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2022 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Coin Crew Games. Ve hře se dostanete na akademii, kde musíte prokázat své schopnosti uniknout z místnosti v co nejkratším možném čase. Jedná se tak o žánr Escape Room spojený s adventurní složkou a s řešením logických hádanek.

Abyste se dostali z různých místností pryč, tak budete muset hledat konkrétní předměty, manipulovat s přepínači, pákami a dalšími interaktivními prvky v místnosti nebo třeba hackovat počítače. Během hry vedete rozhovory s učiteli akademie, díky čemuž odhalujete různá tajemství únikové akademie. Hrát hru můžete buď sami nebo v kooperaci s kamarádem.

Escape Academy se na Epicu běžně prodává za 420 korun a její dohrání vám zabere přibližně pět hodin vašeho času. Na metacritic získala od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 79. Od hráčů pak 8,6.

Hru Escape Academy můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 14. ze 17 do úterních 17:00

Žádné komentáře.