CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 15. ze 17 do středečních 17:00

Obchod s videohrami Epic Games Store rozdává první lednové hry několik videoher zdarma. Dnes potěší hráče roguelite stříleček.

Až do zítřejších 17:00 (3.1.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma hru 20 Minutes Till Dawn.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2023 a stojí za ní nezávislé herní studio flanne. Úkolem hráče je přežít po dobu 20 minut útok hordy nestvůr. Příšery ve hře byly inspirovány dílem H.P. Lovecrafta. Na začátku budete mít k dispozici celkem sedm postav s unikátními schopnostmi a pomocí rozličné škály zbraní a run se budete muset vypořádat s útokem hordy.

Ve hře na vás čeká celkem 50 upgradů, které zajistí velkou variabilitu při hraní 20 minutových misí. Porazit musíte jak řádové nepřátele, tak i bossy. Postupem hrou získáváte lepší vybavení a zvyšuje se úroveň obtížnosti a útočí na vás více rozmanitější hordy nepřátel.

Hra se na Epicu běžně prodává za 110 korun a na metacritic získala souhrnné hodnocení od odborných recenzentů 6,8.

Hru 20 Minutes Till Dawn můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 15. ze 17 do středečních 17:00

Žádné komentáře.