CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 3. z 15 do nedělních 17:00

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store dále pokračuje ve své nabídce her zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči akčních adventur a RPG her.

Až do zítřejších 17:00 (18.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma hru Costume Quest 2.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Costume Quest 2 vyšla v roce 2014 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Double Fine Productions. Toto studio vytvořilo v minulosti takové hry jako byly oba dva díly akční 3D plošinovky Psychonauts nebo third person akci Brütal Legend a samozřejmě i první díl akční adventury/RPG hry Costume Quest, včetně datadisku Grubbins of Ice.

Costume Quest 2 navazuje na konec datadisku Grubbins of Ice. Děj hry se odehrává během halloweenského večera, kdy děti vyráží do ulic města, chodí po sousedech a snaží se po nich vyloudit nějaké ty sladkosti. Hrdiny hry jsou opět sourozenci známí už z prvního dílu a čelí zlomyslnému nepříteli, který nenávidí svátek Halloween, ohrožuje děti v kostýmech a jeho plánem je celou tradici svátku Halloween jednoduše zničit. Čeká vás průzkum trojrozměrných lokací, komunikace s NPC postavami, plnění různých úkolů a tahové souboje. Ve hře dojde i na cestování v čase.

Costume Quest 2 se na Epicu běžně prodává za 310 korun. Od odborných recenzentů na metacritic získal metascore 68 a mezi uživateli pak hodnocení 7,3.

Hru Costume Quest 2 můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 3. z 15 do nedělních 17:00

Žádné komentáře.