CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 4. z 15 do pondělních 17:00

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store dále pokračuje ve své nabídce her zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči adventur.

Až do zítřejších 17:00 (19.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma explorativní adventuru Sable.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Sable vyšla v roce 2021 a stojí za ní britští herní vývojáři ze studia Shedworks. Ve hře hrajeme za dívku se jménem Sable patřící k jednomu nomádskému kmeni, který se neustále potuluje pustinou. Sable byla vyslána svým kmenem splnit zkoušku dospělosti, tzv. rituál průchodu, ve kterém vás čeká osamělá cesta přerodu z dívky v ženu. Vašim věrným společníkem bude v této hře vznášedlo, které vám usnadní cestování pustinou.

Sable je explorativní adventurou, ve které budete prozkoumávat rozlehlou pustinu posetou různými ruinami a vraky patřící dávno zaniklým civilizacím. Ve hře budete řešit různé logické hádanky, které vyžadují od hráče vnímavost, trochu přemýšlení a interakci s okolím. Během vašeho putování se setkáte s dalšími nomády, kteří pro vás mají různé druhy úkolů.

Hru dohrajete za necelých osm hodin vašeho času a na Epicu se běžně prodává za 520 korun. Od odborných recenzentů na metacritic získala metascore 76 a mezi uživateli pak hodnocení 7,2.

Hru Sable můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 4. z 15 do pondělních 17:00

Žádné komentáře.