CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 5. z 15 do úterních 17:00

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store i nadále pokračuje ve své nabídce her zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči mlátiček.

Až do zítřejších 17:00 (20.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma poníkovou mlátičku Them's Fightin' Herds.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Them's Fightin' Herds vyšla v roce 2020 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Mane6. Them's Fightin' Herds je mlátičkou odehrávající se ve fantastickém světě Foenum. Zemi Foenum obývají poníci, krávy nebo lamy, kteří před lety porazili agresivní rasu zvanou jako predátoři.

Přestože se Foeňanům podařilo před lety predátory porazit, tak mír v zemi nevydržel dlouho, protože agresivní rasa predátorů si našla cestu zpět do světa Foenum skrze magickou dimenzi. Jednotlivé národy Foeňanů proto posílají své největší válečníky, aby uzavřeli průchod do magické dimenze a znemožnili tak invazi agresivní rasy predátorů. Poctu dokončit tento úkol ale získá pouze jeden ze šampiónů.

Them's Fightin' Herds je mlátičkou, ve které bojujeme ve 2D arénách s dalšími poníky, lamami a kravkami o poctu stát se šampiónem Foenu. Pokud vám grafika připomíná animovaný seriál My Little Pony, tak vězte, že na vizuálu hry spolupracovala americká animátorka a scénáristka Lauren Faustová, která stojí za animovaným seriálem My Little Pony: Friendship is Magic.

Hra nabízí jak singleplayer, tak i multiplayer. Na Epicu se běžně prodává za 420 korun a její dohrání vám zabere přibližně 5 hodin vašeho času. Hráči ohodnotili na metacritic tuto hru souhrnným hodnocením 8,5.

Hru Them's Fightin' Herds můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 5. z 15 do úterních 17:00

Žádné komentáře.