CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 9. z 15 do sobotních 17:00

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nadále pokračuje ve své nabídce her zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči izometrických RPG her.

Až do zítřejších 17:00 (24.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma sci-fi post-apo izometrickou RPG hru Encased.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Encased vyšla v roce 2021 a stojí za ní ruští herní vývojáři ze studia Dark Crystal Games. Encased nás zavede do alternativní reality sedmdesátých let 20. století, kdy lidstvo nalezlo hluboko v poušti tajemný mimozemský objekt tzv. dóm nebo kopule. Mimozemská stavba je doslova studnicí vědomostí pro lidstvo a ukrývá cenné artefakty, neznámé technologie a systémy umělé inteligence. Dóm v sobě ale skrývá i nebezpečí ve formě různých anomálií a nastražených pastí. Výzkum mimozemského dómu má na starosti organizace CRONUS, která má obrovský vliv na mezinárodní scéně.

Vlivem jaderného konfliktu na Zemi dojde v dómu ke ztrátě kontaktu s vnějším světem a přeživší členové CRONUSU v dómu jsou odkázáni sami na sebe. Aby toho nebylo málo, tak v dómu se právě probudila tajemná síla, která pustoší vnitřek objektu a infikuje mysl jeho obyvatel. Hra je inspirována takovými tituly jako první dva Fallouty nebo Planescape Torment. Jde o izometrické CRPG ze staré školy. Vaše akce ve světě dómu se budou promítat do vztahů pěti různých frakcí organizace CRONUS. Čeká vás plnění velkého množství úkolů (hlavních a vedlejších), tahové souboje a tři akty hry, plus prolog a epilog celého příběhu.

Hra se na Epicu běžně prodává za 635 korun a její kompletní dohrání vám zabere něco kolem 38 hodin vašeho času. Na metacritic získal Encased od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 73 a od hráčů 7,4.

Hru Encased můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 9. z 15 do sobotních 17:00

Žádné komentáře.