CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 9. ze 17 do čtvrtečních 17:00

Obchod s videohrami Epic Games Store nadále rozdává nové hry zdarma. Tentokrát potěší hráče nejenom sportovních her.

Až do zítřejších 17:00 (28.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma sportovní hru Cursed to Golf.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2022 a stojí za ní japonští herní vývojáři ze studia Chuhai Labs. Jedná se o golfovou hru říznutou plošinovkovým dungeonem. Právě se odehrával mezinárodní golfový turnaj a vás jakožto golfového šampióna zasáhl z nebe blesk a poslal vás do říše mrtvých. Není ale ještě nic ztraceno.

Ocitáte se v golfovém očistci jako duch a dostanete šanci vrátit se mezi živé a vyhrát turnaj. Nejprve se ale musíte probojovat k vítězství v očistci. Na pokoření vás čeká více než 70 jamek v náhodně generovaném golfovém hřišti v celkem čtyřech biomech. Probojovat se budete muset k vítězství i golfovými dungeony, které jsou plné nebezpečí.

Hra se na Epicu běžně prodává za 420 korun a její dohrání vám zabere přibližně 8 hodin vašeho času. Na metacritic získal Cursed to Golf od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 80. Od hráčů pak 5,4.

Hru Cursed to Golf můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 9. ze 17 do čtvrtečních 17:00

Žádné komentáře.