CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma dvě hry, které potěší hráče simulátorů a akčních RPG her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store rozdává tento týden zdarma dvě hry. Ty potěší hráče simulátoru a akčních RPG her.

Od 28.9. do 5.10. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hry Model Builder a Soulstice.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

První hra Model Builder vyšla v roce 2022 a jedná se o simulátor sestavování různých modelů, např. automobilů, letadel, vrtulníků, lodí atd. Za hrou stojí polští herní vývojáři ze studia Moonlit Games. Hru sledujeme z pohledu první osoby a začínáme výběrem modelu, který chceme sestavit. Vytáhneme příslušnou krabici s modelem z police a začínáme skládání modelu z jednotlivých dílů. Čeká nás řezání a broušení a pak jednotlivé díly modelu lepíme k sobě.

Jak postupujeme ve hře, tak odemykáme lepší vybavení a nástroje, které umožňují přesnější práci. Sestavený model malujeme různými barvami a vzory. Na konci ho vystavíme na poličce. Hra potěší zejména modeláře a na Epicu se běžně prodává za 420 korun.

Druhou hrou zdarma je akční hack'n'slash RPG hra Soulstice. Hra vyšla v roce 2022 a stojí za ní italští herní vývojáři ze studia Reply Game Studios. Soulstice nás zavede do fantasy světa, který sužují Přízraky - divoká stvoření přicházející zpoza takzvaného závoje. Tyto bytosti ovládají mysl lidí a mění je v krvelačná monstra. Postavit se jim mohou pouze chiméry, což jsou mocní bojovníci zrozeni ze splynutí dvou duší v jednom těle. Čeká vás prostředí fantasy středověku s hororovým nádechem a hratelnost připomínají sérii Devil May Cry. Čelit budete jak standardním protivníkům, tak i silným bossům.

Na Epicu se Soulstice běžně prodává za 860 korun a její dohrání vám zabere přibližně 19 hodin vašeho času. Na metacritic si tato hra vysloužila od odborných recenzentů hodnocení metascore 68 a od hráčů pak uživatelské score 5,5.

Hru Model Builder můžete získat zdarma na tomto odkazu a hru Soulstice zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma dvě hry, které potěší hráče simulátorů a akčních RPG her

Sobota, 30 Září 2023 - 14:20 | Tarman | Ani GOG tento týden nezůstává pozadu a nabízí...

Zobrazit diskusi