CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma dvě hry. Nabídkou potěší hráče akčních her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma dvě hry. Svým výběrem potěší hráče akčních her.

Od 7.12. do 14.12. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hry GigaBash a Predecessor.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra GigaBash vyšla v roce 2022 a stojí za ní malajské herní studio Passion Republic Games. Jedná se o akční bojovou hru viděnou z ptačí perspektivy, ve které se v arénách utkávají kaiju (obří monstra) a mechové. Jednotlivé bitvy se odehrávají v různých arénách. Najdeme mezi nimi jak moderní metropole, tak i exotičtější lokality. Jak snadno tušíte, budovy a další zdánlivě pevné stavby nepředstavují pro bojující monstra žádnou překážku , a proto lokace rychle začnou připomínat skutečná bojiště.

Chceme-li vyhrát, musíme dobře využívat různé schopnosti a útoky, blokovat údery protivníků, provádět rychlé protiútoky a také umně využívat speciální pohyby. Navíc po vyplnění příslušného indikátoru se můžeme vyvinout do naší konečné podoby titána třídy S, kterému se žádná síla nevyrovná. Hrát lze jak singleplayer, tak i multiplayer. Hra více hráčů podporuje jak lokální, tak i online režim. Čeká vás příběhová kampaň, souboje jeden na jednoho, týmové boje dva na dva nebo volný režim až pro čtyři hráče. K dispozici je i režim hordy, kdy eliminujeme jednotlivé vlny nepřátel.

Hra se na Epicu běžně prodává za 420 korun a dohrání kampaně vám zabere přibližně tři hodiny vašeho času.

Druhou hrou zdarma je MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) akce Predecessor, která je momentálně v předběžném přístupu a její vydání se očekává příští rok. Za hrou stojí nezávislé studio Omeda Studios. Predecessor je novou inkarnací hry Paragon. Hra je zaměřena na režim pro více hráčů, přičemž vás čekají bitvy mezi dvěma soupeřícími skupinami. Skupina je vždy tvořena pěti hráči. Každý účastník hry ovládá jednoho hrdinu vybraného z velké galerie postav (na výběr je více než 30 hrdinů) s jedinečnými dovednostmi.

Obě strany konfliktu mají své vlastní základny, vzájemně propojené třemi cestami. Bitvy se točí kolem snahy zničit velitelské centrum soupeřů. Na mapě můžete nalézt i ​​strážní věže, které automaticky útočí na nepřátele a dále i spojenecké jednotky řízené umělou inteligencí. Predecessor se na Epicu běžně prodává za 190 korun.

Hru GigaBash můžete získat zdarma na tomto odkazu a hru Predecessor na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma dvě hry. Nabídkou potěší hráče akčních her

Žádné komentáře.