CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma dvě hry. Potěší hráče adventur a karetních her

Obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma dvě hry. Výběrem potěší milovníky adventur a karetních her.

Od 17.10. do 24.10. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hry Invincible Presents: Atom Eve a Kardboard Kings.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Adventura Invincible Presents: Atom Eve vyšla v roce 2023 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Terrible Posture Games. Hra čerpá z univerza Invincible, který mohou hráči znát z komiksové předlohy nebo animovaného seriálu. Hrát budete za superhrdinku Evu, která propůjčí své superschopnosti ke konání dobra. Dělat správné věci ovšem nebude zase až tak snadné. Vaše volby budou utvářet vztahy s lidmi a určí výsledek vyprávěného příběhu. Ve hře vás čeká i boj s nepřáteli.

Na Epicu se Invincible Presents: Atom Eve prodává běžně za 210 korun a jeho dohrání vám zabere přibližně 5 hodin vašeho času. Na metacritic získala tato hra od odborných recenzentů metaskóre 79 a od hráčů souhrnné hodnocení 6,2.

Druhá hra Kardboard Kings vyšla v roce 2022 a stojí za ní australští herní vývojáři ze studia Henry's House. Jedná se o karetní hru, ve které hrajete za Harryho Hsu, mladého muže, který nedávno zdědil po svém otci obchod s kartami. Zůstalo mu jen trochu peněz a malý inventář, a je na tobě, abys obnovil pověst obchodu jako centra pro nejoblíbenější sběratelskou karetní hru na světě jménem Warlock. S pověstí obchodu v ohrožení začneš pracovat za pultem, vyřizuješ požadavky místních zákazníků a zároveň se snažíš zorientovat na zvláštním trhu s prodejem kartiček hry Warlock.

Tvým hlavním cílem je ale stát se nejlepším duelantem, jakého kdy hra Warlock poznala a samozřejmě dostaneš i příležitost, když se vydáš na Ostrov karetních her! Je to skutečný tropický ráj se slunečnými plážemi, modrou oblohou a těmi nejlepšími, nejtěžšími duelisty hry Warlock. Sestav si svůj karetní balíček, najdi legendární karty a možná budeš mít šanci porazit toho nejlepšího duelistu hry Warlock na světě. Dávej si ale pozor, protože jediná prohra znamená návrat domů! Na Epicu se Kardboard Kings prodává běžně za 420 korun a jeho dohrání vám zabere přibližně 7 hodin vašeho času.

Hru Invincible Presents: Atom Eve můžete získat zdarma na tomto odkazu a hru Kardboard Kings zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma dvě hry. Potěší hráče adventur a karetních her

Žádné komentáře.