CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče logických her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší milovníky logických her.

Od 25.1. do 1.2. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Infinifactory.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2015 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Zachtronics. Ve hře hrajete za nešťastníka, kterého unesli mimozemšťané do své kosmické lodě a drží ho tam ve vězení. Vašim úkolem bude projít celkem 30 úrovní rozdělených do šesti sekcí (každá sekce má 5 úrovní) a v každé úrovni dostanete úkol sestavit montážní linku, která umožní vytvořit finální produkt určený k sériové výrobě.

Začínat budete v první sekci hry čítající pětici úrovní a postupně jak budete procházet hrou, tak se bude zvyšovat náročnost hádanek a logických puzzle k úspěšnému sestavení montážní linky a finálního výrobku, který z montážní linky vyjede. Jednotlivé úrovně nabízejí k nalezení audio deník, kde je záznam mrtvého pracovníka, který se před vámi pokoušel zprovoznit montážní linku. Tak jak budete postupně procházet hrou, tak najdete lepší vybavení, které můžete použit v už vyřešených úrovních hry a montážní linky tak dále optimalizovat a vylepšovat je.

Na Epicu se Infinifactory běžně prodává za 540 korun a její dohrání vám zabere přibližně 36 hodin vašeho času.

Hru Infinifactory můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče logických her

Žádné komentáře.