CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče simulátorů

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší milovníky simulátorů.

Od 23.5. do 30.5. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Farming Simulator 22.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Farming Simulator 22 vyšla v roce 2021 a stojí za ní švýcarští herní vývojáři ze studia Giants Software. Farming Simulator 22 je už devátým dílem ze série zemědělských simulátorů. První díl byl vydán v roce 2008. Stejně jako v předchozích dílech série, i ve Farming Simulator 22 se vtělíme do role farmáře a všechny povinnosti spojené s vedením farmy spočinou jen na našich bedrech. V průběhu hry se budeme zabývat obděláváním půdy, chovem zvířat a dokonce i lesnictvím. Peníze, které vyděláme (například prodejem plodin), můžeme utratit za nákup nového vybavení a rozšiřování farmy.

Autoři nezapomněli představit řadu nových funkcí a vylepšení. Hra obsahuje známé scenérie mapy Erlengratu, které byly mírně aktualizovány, a také dvě zcela nové mapy. Mezi více než 400 stroji, které čekají na vyzkoušení najdete nové kategorie strojů a nářadí od více než 100 licencovaných výrobců. Implementovány byly také dříve nedostupné typy plodin. Největší novinkou je však střídání ročních období. V každém ročním období se musíme postarat o jiné věci a řádně připravit farmu na následující sezóny.

Farming Simulator 22 se na Epicu prodává běžně za 445 korun a můžete v něm strávit klidně i desítky hodin vašeho času. Na metacritic získala tato hra od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 76. Od hráčů pak metaskóre 6,6.

Hru Farming Simulator 22 můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče simulátorů

Pátek, 24 Květen 2024 - 09:29 | jk3232 | Farming simulátor: a to někoho baví? Mě to přijde...

Zobrazit diskusi