CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče taktických RPG her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší všechny milovníky taktických tahových RPG her.

Od 7.9. do 14.9. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Spelldrifter.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2019 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Free Range Games. Jedná se o tahové RPG kombinované s karetní hrou. Děj hry sleduje neohroženého válečníka Korghana Twice-Borna, který přichází vyčistit magické město Starfall od všudypřítomného chaosu a násilí. Nebude na tento úkol sám a brzy se k němu přidají další společníci. Jádro vaší party budou tvořit společně s Korghanem žoldák Faydin, kněžka Lavella, Pyromancerka Renna a nejtalentovanější lupič ve Strafallu Rohin.

Překazíte plány zkorumpovaným šlechticům, šíleným čarodějům, chamtivým kupcům a krvežíznivým kultistům. Hlavním cílem kampaně hry je osvobodit lid Starfallu od mnoha jeho utlačovatelů. Čeká vás nejenom hlavní dějová linka, ale i spousta vedlejšího obsahu k prozkoumání v jednotlivých čtvrtích magického města.

Spelldrifter se na Epicu běžně prodává za 420 korun a jeho dohrání vám zabere přibližně 11 hodin vašeho času.

Hru můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče taktických RPG her

Žádné komentáře.