CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče závodních her

Obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden hru zdarma, která potěší milovníky závodních her.

Od 15.2. do 22.2. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Dakar Desert Rally.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2022 a stojí za ní portugalští herní vývojáři ze studia Saber Porto. Jak už samotný název napovídá, tak tato hra vám umožní zúčastnit se slavné terénní rally Dakar, kterou pořádá Amaury Sport Organization. Autoři získali všechny potřebné licence, díky kterým se v produkci objeví vozidla, jezdci, týmy a lokace známé ze skutečných závodů. Dostupnou flotilu vozidel tvoří několik desítek modelů (moderních i historických), které představují pět hlavních kategorií. Jsou to terénní vozy, nákladní automobily, motocykly, čtyřkolky a SXS buginy. Každý typ vozidla má odlišné jízdní vlastnosti.

Dakar Desert Rally představuje rally ze sezón 2020, 2021 a 2022, přičemž hráči si mohou zahrát více než 30 pečlivě zrekonstruovaných, extrémně dlouhých etap v obřím otevřeném světě. Ty jsou doplněny kratšími trasami v rámci vedlejších závodů Dakaru. Řízení vozidel má ryze arkádový charakter. Musíte se vyhýbat terénním překážkám, na kterých by mohlo dojít k poškození vozidla. Dále se musíte vypořádat i s povětrnostními podmínkami jako jsou silný liják a rozbahněná cesta, sněžení nebo písečná bouře.

Hru Dakar Desert Rally nabízí Epic běžně za 630 korun a její dohrání vám zabere přibližně 12 hodin vašeho času. Na metacritic získala tato hra od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 62 a od hráčů 6,7.

Hru Dakar Desert Rally můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče závodních her

Žádné komentáře.