CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma hru, která potěší milovníky taktických RPG her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší hráče taktických RPG her a milovníky komiksového marvelovského universa.

Od 6.6. do 13.6. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Marvel's Midnight Suns.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2022 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Firaxis Games. Studio v minulosti vydalo takové hry jako např. třetí a následující díly Civilizace, Alpha Centauri nebo XCOM: Enemy Unknown. Příběh se točí kolem postavy jménem Hunter, vytvořené speciálně pro tuto hru, která se spolu s mnoha nejznámějšími superhrdiny marvelovského světa pokusí zabránit Lilith, matce všech démonů, v ovládnutí světa.

Marvel's Midnight Suns je taktická RPG hra, ve které se hlavní zábava soustřeďuje především na tahové souboje. V nich velíme skupině čtyř postav. Jednou z nich je vždy postava Hunter a zbylé tři si vybíráme z naverbovaných superhrdinů a antihrdinů. Patří mezi ně postavy jako Iron Man, Kapitán Amerika, Kapitánka Marvelová, Doctor Strange, Blade, Nico Minoru, Magik, Ghost Rider nebo Wolverine.

Celkem se našimi spojenci může stát 43 postav známých fanouškům komiksů. Základem hry je komplexní tahový bojový systém, v jehož rámci získáme přístup k širokému výběru dovedností a vybavení. Klíčovou roli ve střetech hraje prostředí. Můžeme například skákat po autech, vytrhávat sloupy veřejného osvětlení ze země nebo házet předměty na velké vzdálenosti.

Hra Marvel's Midnight Suns se na Epicu běžně prodává za 1599 korun a její dohrání vám zabere přibližně 64 hodin vašeho času. Na metacritic získala tato hra od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 83. Od hráčů pak metaskóre 7,0.

Hru Marvel's Midnight Suns můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma hru, která potěší milovníky taktických RPG her

Žádné komentáře.