CDR.cz - Vybráno z IT

GOG rozdává zdarma českou akční RPG hru

Máte rádi kyberpunk a RPG hry? Pak vás potěší hra, kterou momentálně nabízí zdarma digitální obchod s videohrami GOG.

Až do pondělních (29.8.) 15:00 máte čas si přidat v online obchodě s videohrami GOG zdarma kyberpunkovou akční RPG hru Dex.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Dex vyšla v roce 2015 a stojí za ní čeští herní vývojáři ze studia Dreadlocks. Dex je 2D plošinovkou, která je zasazena do futuristického kyberpunkového města Harbor Prime. Čeká vás plnění různých hlavních nebo vedlejších úkolů a akce inspirována mlátičkami z 90. let. Protože se Dex odehrává v kyberpunkovém světě, tak se můžete těšit na zlé megakorporace, tajemné hackery a kyberimplantáty.

Hrát budete za modrovlasou dívku se jménem Dex, která žije v Harbor Prime a dokáže se připojovat do kyberprostoru bez používání speciálního konektoru. Dex se ovšem stane trnem oku všemocné organizaci s názvem Komplex, která na ni pošle své zabijáky. Dívku na poslední chvíli kontaktuje tajemný hacker Raycast, který ji pomůže před zabijáky Komplexu uniknout. Před tím, než Dex ztratí s Raycastem kontakt, tak ten ji navede na dalšího hackera se jménem Decker, který ji bude schopen pomoci. Tak nějak začíná příběh hry Dex, ve kterém se připojíte k odboji proti tyranii organizace Komplex.

Hru Dex dohrajete přibližně za 11 hodin vašeho času a hra je samozřejmě v češtině. Na metacritic si tato hra vysloužila souhrnné hodnocení od odborných recenzentů 62, od hráčů pak uživatelské skóre 7,7.

Dex můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Tagy: 

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GOG rozdává zdarma českou akční RPG hru

Žádné komentáře.