CDR.cz - Vybráno z IT

GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče stealth akčních her

Zdroj: redakce

Na digitální distribuční platformě GOG máte nyní možnost získat zdarma celkem vysoce hodnocenou hru, která potěší hráče stealth akcí a RPG her.

Až do čtvrtečních (15.12.) 15:00 máte čas si přidat v online obchodě s videohrami GOG zdarma hru Ghost of a Tale.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Jedná se o stealth akční RPG hru, která vyšla v roce 2018 a vyvinuli ji francouzští herní vývojáři ze studia SeithCG. Hra je situována do fantasy světa, který místo lidí ovládají zvířecí tvorové. Hlavním hrdinou je myší Bard Tilo, který se vydává do pevnosti plné krysáků zachránit svou milovanou ženu Merru.

Nebude to ovšem nic lehkého, protože na našeho myšáka mají spadeno obrnění krysáci, se kterými se nebohý Tilo nedokáže vypořádat v rovném boji. Proto do hry přichází opatrný stealth postup, kdy se náš hrdina musí proplížit za zády protivníků, schovávat se v sudech, odlákat nepřítele pomocí lahví nebo je omráčit.

Do hry vstupují i RPG prvky, kdy Tilo dostává zkušenosti, postupuje v úrovni a získává nové schopnosti. Hra je zobrazena z pohledu třetí osoby a odehrává se v otevřeném světě, ve kterém plníte různé úlohy pro NPC postavy. Celkem vás čeká na pokoření 16 hlavních úkolů a 41 vedlejších úkolů. Splnění všech úkolů a dokončení hry vám zabere kolem 16 hodin vašeho času. Hra získala na metacitic od odborných recenzentů metascore 75 a od hráčů uživatelské score 8,3.

Ghost of a Tale můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Tagy: 
Zdroje: 

GOG

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče stealth akčních her

Žádné komentáře.