CDR.cz - Vybráno z IT

GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče strategických her

Zdroj: redakce

Na digitální distribuční platformě GOG máte nyní možnost získat zdarma hru, která potěší hráče strategických her.

Až do pátečních (30.12.) 17:00 máte čas si přidat v online obchodě s videohrami GOG zdarma strategickou tahovku Worms Revolution Gold.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Worms Revolution vyšla v roce 2012 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Team17. Herní sérii Worms asi není nutno nějak zvlášť představovat. Worms Revolution je už několikátým pokračováním v řadě a na rozdíl od několika předchozích dílů s trojrozměrným zpracováním nabízí klasickou dvojrozměrnou hratelnost známou z prvního nebo druhého dílu Wormsů.

Opět budete svědky velkolepých střetů mezi týmy bojově naladěných červíků. Stejně jako v předchozích titulech, i tady jde o hru na tahy. Hráči mají časový limit na přesun červíka a na následné provedení útočné akce proti červíkovi konkurenčního týmu. K dispozici je široký zbraňový arzenál, včetně tak oblíbeného svatého ručního granátu nebo výbušné ovce.

Červíci jsou rozděleni do několika různých tříd, jako je např. vědec, voják, průzkumník nebo drsňák. Hra nabízí režim pro jednoho hráče, kde v kampani na vás čeká 32 misí k pokoření a dále na procvičení vašeho mozku i 20 tzv. puzzle misí. Nechybí ani editor úrovní. Multiplayerových bitev se mohou účastnit až čtyři hráči a na výběr máte herní režimy: Deathmatch, Forts a Classic. Hra je v češtině.

Na metacritic si Worms Revolution vysloužili od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 73 a od hráčů pak uživatelské skóre 6,6.

Hru Worms Revolution Gold můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče strategických her

Žádné komentáře.