CDR.cz - Vybráno z IT

Nezmeškejte hry zdarma na Epicu: Vyzvedněte si 4. ze 17 do sobotních 17:00

Další den a nová hra v obchodě Epic Games Store zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči závodních her.

Až do zítřejších 17:00 (23.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma závodní hru Art of Rally.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2020 a stojí za ní kanadští herní vývojáři ze studia Funselektor Labs. Jedná se o poměrně minimalistickou závodní rally hru. Závody jsou zobrazeny z ptačí perspektivy a samotná hra se odehrává v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století. Budete moci řídit něco přes třicet vozů a projedete se na 78 tratích umístěných ve Finsku, Sardínii, Norsku, Japonsku, Německu, Keni a Indonésii.

Jízdní model je arkádového charakteru (můžete si aktivovat i různé asistence), ale i přesto se vyplatí dávat si pozor, abyste auto moc nepoškodili. Poškození automobilu totiž vyžaduje opravu během technické přestávky. Hra má jednoduchou, ale stylizovanou grafickou stránku. Projet se budete moci s veterány skupiny A, B a S. Hra se na Epicu běžně prodává za 540 korun a její dohrání vám zabere přibližně 19 hodin vašeho času.

Na metacritic získala tato hra od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 79. Od hráčů pak 6,9.

Hru Art of Rally můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nezmeškejte hry zdarma na Epicu: Vyzvedněte si 4. ze 17 do sobotních 17:00

Žádné komentáře.