CDR.cz - Vybráno z IT

Pospěšte si! GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče sci-fi plošinovek

Máte chuť si zahrát kvalitní plošinovku v tak trochu retro grafice? Pak určitě nepropásněte nabídku společnosti GOG.

Do zítřejších 15:00 (pro upřesnění pátek 25.11.) máte možnost získat na digitální distribuční platformě s videohrami GOG hru Narita Boy.

 Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2021 a vytvořili ji španělští herní vývojáři ze studia Studio Koba. Jedná se o plošinovku s adventurními prvky a metrodivania akci. Hra je vytvořena v retro stylu pixelártové grafiky a odkazuje na 80. léta minulého století. Fanoušci původního filmu Tron si ji určitě zamilují.

Příběh se točí totiž okolo mladíka, který byl přenesen, respektive zdigitalizován do vnitřku své herní konzole a tam se stává spasitelem celého systému a posléze i celého světa. Chlapec uvnitř herní konzole si prosekává cestu se svým speciálním mečem pixelártovými světy v dimenzi digitálního království. Hra sestává z prologu a pěti aktů. Připravte se na souboje jak s řádovými protivníky, tak i bossy a na skákací pasáže.

Hru dohrajete za 8 až 9 hodin a na na metacritic získala od odborných recenzentů hodnocení 74. Od hráčů pak souhrnné skóre 7,0.

Hru Narita Boy můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Tagy: 
Zdroje: 

GOG

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Pospěšte si! GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče sci-fi plošinovek

Žádné komentáře.