CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče roguelike her a dungeonů

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší hráče roguelike dungeon crawler karetních her.

Od 25.8. do 1.9. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Ring of Pain.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Ring of Pain vyšla v roce 2020 a stojí za ní australský herní vývojář Simon Boxer. Jedná se o tahovou roguelike karetní dungeon crawler hru. Ring of Pain je temně laděným dungeonem, ve kterém se pohybujete v jakýchsi kruhových prstencích a překonáváte jednotlivé karty, které vám stojí v cestě a dalším postupu hrou.

Karty, na které natrefíte spadají do různých kategorií. Narazíte na karty představující různé nepřátele, předměty na jedno nebo vícero použití, speciální karty na zvýšení vašich statistik a karty představující dveře, lektvary a různé vybavení. Ve hře má vaše postava celkem 4 statistiky, jsou to útok, obrana, rychlost a bystrost. Jak velké poškození způsobíte nepřátelům a jak naopak velké poškození od nepřátel schytáte bude záležet na této čtveřici statistik.

Celkem na vás čeká k pokoření 16 hlavních dungeonů, více než 300 různých předmětů k odemčení a kolem 50 různých druhů nepřátel k poražení. Hra obsahuje i příběh, který je vyprávěn pomocí rýmů. Ve hře se utkáte i s bossy. Za zabité nepřátele získáváte duše, které můžete v obchodech směnit za lepší vybavení.

 

Ring of Pain se na Epicu běžně prodává za 420 korun a jeho dohrání vám zabere něco mezi 8 až 9 hodinami. Na metacritic si tato hra vysloužila souhrnné hodnocení od odborných recenzentů 74, od hráčů pak uživatelské skóre 7,2.

Ring of Pain můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává hru zdarma, která potěší hráče roguelike her a dungeonů

Žádné komentáře.