CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší hráče akčních adventur

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma akční adventuru se survival prvky. Stylizací může zaujmout hráče, kterým se líbil poslední díl herní série Zelda.

Od 10.2. do 17.2. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout akční adventuru Windbound.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hru Windbound vyvinuli australští herní vývojáři ze studia 5 Lives Studios. Herním vydavatelem se stala společnost Deep Silver. Ve hře se vtělíte do válečnice Kary, kterou zastihla na moři velká bouře. Kara v bouři přichází o svou loď a je vystavena na milost a nemilost rozbouřených vod. Nakonec se ji ale podaří zachránit a ocitá se na pobřeží tajemného zakázaného ostrova. Bez jídla, lodi, nástrojů nebo zásob. Ocitá se sama jen se svou silnou vůlí a dovedností přežít. Musíte si tedy vyrobit nástroje a zbraně, abyste dokázali přežít v tomto na zdroje bohatém ostrově. Postupně se dostanete i na další ostrovy a objevujete záhadné tajemství těchto ostrovů a snad i možnou cestu domů. Abyste ale mohli cestovat mezi ostrovy, tak si musíte nejprve vyrobit svou vlastní plachetnici.

Hra vyšla v roce 2020 a běžně se prodává na Epicu za 485 korun. Na dohrání celé hry si připravte přibližně šest až sedm hodin vašeho času. Na metacritic si hra Windbound vysloužila od odborných recenzentů hodnocení metascore 60 a od hráčů pak uživatelské score 5,5.

Windbound si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší hráče akčních adventur

Žádné komentáře.