CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší milovníky adventur

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma 3D logickou adventuru, která umožní hráči hrátky a manipulaci s gravitací a magnetismem.

Od 20.1. do 27.1. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout 3D logickou adventuru Relicta.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hru Relicta vyvinuli španělští herní vývojáři ze studia Mighty Polygon. Jedná se o hru, která svým přístupem k řešení různých logických hádanek potěší zejména hráče her Portal nebo The Talos Principle. Ve hře Relicta získáváte kontrolu nad vědkyní Angelinou Patelovou, jež se specializuje na výzkum experimentálního rozhraní gravitačních rukavic, které lidstvu umožňují manipulovat s gravitací a magnetismem. Díky těmto rukavicím můžete řešit různé environmentální puzzle a logické hádanky, které se postupem času stávají stále složitějšími.

Příběh této hry vás zavede do roku 2120 na lunární základnu, kde skupina vědců zkoumá záhadný artefakt. Bohužel postihla tuto základnu řada nehod, které hlavní hrdinku oddělí od vědeckých kolegů a dcery. Vašim úkolem se stává projít lunární základnou do bezpečí, setkat se znovu se svými kolegy a dcerou, a přitom odhalit původ záhadného artefaktu a katastrofy, která se přihodila na stanici. Hra Relicta vyšla v roce 2020 a běžně se na Epicu prodává za 520 korun. Dohrání této hry vám zabere kolem 13 hodin.

Na metacritic si hra Relicta vysloužila od odborných recenzentů hodnocení metascore 74 a od hráčů pak uživatelské score 6,7.

Relicta si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší milovníky adventur

Úterý, 25 Leden 2022 - 07:10 | xWing | A vcem je jako problemovy ? Ja ho mam a nejako s...
Pátek, 21 Leden 2022 - 13:35 | Mirda Červíček | Když by rozdávali grafiku zdarma, tak bych si ten...
Pátek, 21 Leden 2022 - 13:11 | CyberAngel | Spíš pro milovníky logických her typu Portal IMO...

Zobrazit diskusi