CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší milovníky akčních her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden akční hru viděnou ze třetí osoby, která může zaujmout milovníky japonských mecha anime a hráče, které baví souboje obřích robotů.

Od 27.1. do 3.2. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout akční hru Daemon X Machina Reveal.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hru Daemon X Machina Reveal vyvinuli japonští herní vývojáři ze studia Marvelous First Studio. Toto japonské studio vyvinulo např. hru God Eater 3, což je hra z akční RPG série, která se zaměřuje na kombinaci vyprávění příběhu a hack 'n slash souboje. Hra Daemon X Machina je mecha akční hrou viděnou ze třetí osoby, která vyšla v roce 2019 na herní konzoli Nintendo Switch. Její PC port vyšel o rok později a tuto verzi na PC vám nyní Epic Games Store nabízí zdarma.

Jako hráč se vtělíte do role pilota obřího mecha, který funguje v jednotce, která slouží jako strážci přeživšího lidstva. Hra se odehrává na světě, který byl postižen kataklyzmatem, když se měsíc srazil s vaší planetou. Po tomto kataklyzmatu byl svět zasažen tajemnou energií, která obrátila umělou inteligenci proti lidstvu. Jedinou nadějí lidstva na přežití se stává jednotka The Outers, která sestává z lidských pilotů a mechů, kteří bojují proti robotům s umělou inteligencí. Vaši základnu tvoří hangár, ze kterého vyrážíte plnit různé mise. Dokončení hry Daemon X Machina Reveal vám zabere zhruba 16 hodin vašeho času a na Epicu se běžně prodává za 1050 korun.

Na metacritic si hra Daemon X Machina vysloužila od odborných recenzentů hodnocení metascore 72 a od hráčů pak uživatelské score 7,0.

Daemon X Machina si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává zdarma hru, která potěší milovníky akčních her

Pátek, 28 Leden 2022 - 15:05 | Mirda Červíček | To se mně zdá nebo je ta grafika skutečně výrazně...

Zobrazit diskusi