CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games Store rozdává tento týden dvě hry zdarma

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma dvě hry. Na své si tentokrát přijdou hráči holdující akčním hrám a budovatelským strategiím.

Od 9.12. do 16.12. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store přidat do své knihovny zdarma hry Godfall Challenger Edition a Prison Architect.

Za hrou Godfall stojí herní vývojáři z kalifornského studia Counterplay Games. Jedná se o akční hru viděnou z pohledu třetí osoby, ve které hrajete za rytíře, jehož cílem je zastavit šíleného boha, který chce zničit svět. A tady přichází na řadu tak trochu zklamání. Godfall totiž obsahuje příběhovou kampaň, která se ale v Challenger Edici, kterou nabízí Epic zdarma nenachází. S Challenger edicí hry získáte zdarma jen tři endgame režimy, a to Lightbringer, Dreamstones a Ascended Tower of Trials. Pokud budete chtít i příběhovou kampaň, tak si ji musíte na Epicu dokoupit.

Hra Godfall nezískala moc velká hodnocení a na metacritic ji ohodnotili profesionální recenzenti na 59% a od uživatelů dostala souhrnné hodnocení ještě menší, a to pouhých 3,9.

Druhou hrou zdarma na Epicu je Prison Architect od herních vývojářů ze studií Double Eleven a Introversion Software. Hra byla vydána v roce 2015 a jedná se o budovatelskou strategii viděnou z ptačí perspektivy. Vašim úkolem bude postavit takovou věznici, aby žádný zločinec neměl možnost z ní utéct. Převezmete plnou zodpovědnost za stavbu a provoz věznice. Čeká vás stavba cel, sprch, jídelen, dílen, budov pro ostrahu a zaměstnance věznice, zbrojnice, vysokých zdí apod. Dále musíte najmout zaměstnance, kteří budou strážit vězně a zajišťovat chod věznice. Čekají vás samozřejmě vzpoury vězňů nebo pokusy o útěk.

Prison Architect si vedl i velmi dobře u recenzentů a získal od nich na metacritic souhrnné hodnocení 83%.

Hru Godfall Challenger Edition si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu a hru Prison Architect na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games Store rozdává tento týden dvě hry zdarma

Žádné komentáře.